Career Atviros vakansijos: Projektų vadovas (bendrastatybiniams darbams) / Specialiųjų darbų vadovas / Horizontalaus gręžimo operatorius / Inžinierius - sąmatininkas / Ekskavatorininkas / Vamzdynų montuotojas. Ieškome 6 specialisto(ų). Read more. Close

Privacy policy

BENDRA INFORMACIJA

UAB „INSTITA“ rūpinasi Jūsų informacijos apsauga. Mes laikomės Europos Sąjungos Bendrojo duomenų apsaugos reglamento (GDPR) bei kitų įstatymų, saugančių Jūsų informaciją, kurią renkame, naudojame ir saugome savo Bendrovėje. Mūsų privatumo politika atsakys į svarbiausius klausimus apie tai, kaip mes renkame, naudojame ir saugome informaciją apie Jus.

UAB „INSTITA“ renka ir apdoroja asmeninius duomenis šiems tikslams: susisiekimui su klientais, produktų ir paslaugų rinkodarai, atsiliepimų rinkimui ir tvarkymui, prašomos informacijos pateikimui bei produktų ir paslaugų, prašomų ar užsakomų iš UAB „INSTITA“, teikimui.

KAIP MES TVARKOME JŪSŲ ASMENS DUOMENIS?

 

Mes tvarkome Jūsų asmens duomenis šiais būdais:

 

 

Jūs pateikiate mums savo asmens duomenis ir kitą informaciją naudodamiesi Svetaine, parašydami mums ar bendraudami su mūsų komanda. Jums susisiekus su mumis raštu ar el. paštu, išsaugosime susirašinėjimo duomenis. Jūsų pačių mums pateikiama informacija gali apimti Jūsų vardą, pavardę, el. pašto adresą, telefono numerį, žinutės turinį.

 

Kai Jūs naudojatės Svetaine, tam tikra neasmeninė informacija (pvz. IP adresas, naudojamos internetinės naršyklės tipas, apsilankymų skaičius, peržiūrėti Svetainės puslapiai, laikas, praleistas Svetainėje, demografiniai duomenys, informacija apie per socialinius tinklus nukreiptus prenumeratorius, unikalus ID ir pan.) yra renkama automatiškai. Ši informacija yra naudojama tobulinant Svetainės turinį, funkcionalumą ir patrauklumą.

 

JŪSŲ TEISĖS

 

Tvarkant asmens duomenis, mes užtikriname Jūsų teises pagal BDAR bei Lietuvos Respublikos asmens duomenų teisinės apsaugos įstatymą. Kaip asmens duomenų subjektas Jūs turite šias teises:

 

Jei turite prašymą ar nurodymą, susijusį su asmens duomenų tvarkymu, ar norite pateikti skundą dėl mūsų atlikto duomenų tvarkymo, pateikite jį raštu, nurodydami kuo daugiau informacijos, pasinaudodami šios politikos pabaigoje pateiktais kontaktiniais duomenimis. Bendradarbiaudami su Jumis, stengsimės nedelsiant išspręsti visus klausimus.

SLAPUKAI

Jums lankantis UAB „INSTITA“ interneto svetainėje, siekiame, kad pateikiama informacija ir svetainės funkcijos būtų pritaikytos tik Jums. Tam reikalingi slapukai (angl. cookies). Tai nedideli informacijos elementai, išsaugomi Jūsų interneto naršyklėje. Jie padeda mums atpažinti Jus kaip ankstesnį uždarosios akcinės bendrovės „INSTITA“ interneto svetainės lankytoją, išsaugoti Jūsų lankymosi svetainėje istoriją ir pagal tai pritaikyti turinį. Taip pat slapukai padeda užtikrinti sklandų svetainės veikimą, leidžia stebėti lankymosi interneto svetainėje trukmę, dažnumą bei rinkti statistinę informaciją apie svetainės lankytojų skaičių. Analizuodami šiuos duomenis, galime svetainę tobulinti, padaryti ją patogesnę Jums. Apsilankę UAB „INSTITA“ interneto svetainėje, Jūs galite nurodyti, ar sutinkate, kad būtų naudojami slapukai. Jei nesutinkate, kad į Jūsų kompiuterį ar kitą įrenginį būtų įrašomi slapukai, bet kada galite atšaukti sutikimą juos naudoti, pakeitę parinktis ir ištrynę įrašytus slapukus.

Informuojame, jog Svetainėje gali būti naudojami tokie slapukai:

 

 

 

Slapuko paskirtis

Slapuko pavadinimas

Galiojimo laikas

Naudojami duomenys

Naudojamas kaip turinio valdymo sistemos sesijos identifikatorius

instita_session

Iki interneto Svetainės lango uždarymo pabaigos

Unikalus ID

Naudojamas statistinei informacijai apie interneto Svetainės lankomumą rinkti

_ga

Įeinant į interneto Svetainę

Unikalus ID

Naudojamas riboti kreipimusi skaičiui į doubleckick.net

_gat

Įeinant į interneto Svetainę

Sveikas skaičius

Naudojamas statistinei informacijai rinkti

_gid

Įeinant į interneto Svetainę

Unikalus ID

KAIP VALDYTI IR IŠTRINTI SLAPUKUS?

Kai naudojate naršyklę mūsų teikiamam turiniui pasiekti, galite konfigūruoti savo naršyklę taip, kad būtų priimti visi slapukai, atmesti visi slapukai arba būtų pranešama, kai slapukas atsiunčiamas. Kiekviena naršyklė skirtinga, todėl, jei nežinote, kaip pakeisti slapukų nuostatas, pasižiūrėkite jos žinyno meniu. Jūsų įrenginio operacinėje sistemoje gali būti papildomų slapukų valdiklių. Jei nenorite, kad informacija būtų renkama slapukų pagalba, pasinaudokite daugelyje naršyklių esama paprasta procedūra, kuri leidžia jums atsisakyti slapukų naudojimosi. Norėdami daugiau sužinoti, kaip valdyti slapukus, apsilankykite adresu: http://www.allaboutcookies.org/manage-cookies/.

Tačiau atkreipiame dėmesį, kad kai kuriais atvejais slapukų ištrynimas gali sulėtinti naršymo internete spartą, apriboti tam tikrų interneto svetainės funkcijų veikimą arba blokuoti prieigą prie svetainės.

SUSISIEKITE SU MUMIS

 

Jei dėl šioje Privatumo politikoje pateiktos informacijos jums iškiltų klausimų, maloniai prašome kreiptis telefonu: +370 699 83548 arba el. paštu: info@instita.com.

Agree
Cancel